Romanae Thermal Spa

architectuur van het oude Rome

Romanae Thermal Spa

In het hart van Abano Terme (Padua - Italië) maakt het Abano Grand Hotel van het thermale verblijf een luxe ervaring. Buiten vindt u een park met tropische bomen en drie thermale zwembaden. Binnen is er de Spa, die verschillende ruimtes biedt om te genieten van de voordelen van thermaal modder en kostbare anti-aging rituelen. Overal geniet u van de privileges van een 5-sterren Luxe hotel.

Hier moet alles mogelijk zijn, elke wens vervuld en elke vraag onmiddellijk en prachtig opgelost! Dat is wat u verwacht van een 5-sterren Luxe hotel. De conciërge is belast met het organiseren van uw verblijf, omdat voor hem geen enkele vraag onmogelijk is. Dat is wat een verblijf in het Abano Grand Hotel uitzonderlijk maakt!



Ontdek de eindeloze mogelijkheden van welzijn, gezondheid en ontspanning die tot uw beschikking staan in de Romanae Spa: rituelen die het lichaam en de geest harmoniseren, anti-aging ervaringen voor het gezicht en het lichaam, massages, behandelingen met thermaal modder. Geniet van de betoverende sfeer van Venezia Experience of de exotische sensaties van Ayurveda; volg een gepersonaliseerd fysiotherapie traject, zelfs in thermaal water, of boek een schoonheidsbehandeling voor uw haar, of nog voor handen en voeten.

Herontdek welzijn, getroost door een aangename massage en omhuld door de bedwelmende geuren en de zachte textuur van de kostbare crèmes die gebruikt worden. Met onze rituelen bieden wij u de ware luxe, die van het harmoniseren van uw lichaam en geest en uzelf over te geven aan het verlies van tijdsbesef!

Ritueel Bacchus Gezicht Lichaam

Een multisensorieel ritueel met een sterk antioxidant effect, vanwege de aanwezigheid van resveratrol, gecombineerd met de natuurlijke oligomineralen van de rijpe modder van Abano.

De exfoliatiefase voor het gezicht en het lichaam met rode druivengelatine, wordt gevolgd door een omhulsel van rijpe thermale modder van Abano. De gezichtsbehandeling wordt vervolgens uitgevoerd met een gelmasker met een hoge concentratie aan polyfenolen, op basis van rode druivenmost, voor een bedwelmend bad met fruitige geur.

Deze zachte pauze van welzijn eindigt met een ontspannende massage.

10/10/2023 - door GB Thermae Hotels

Gerelateerd nieuws