Detox in het Abano Grand Hotel

Abano Terme (Venetië)

Detox in het Abano Grand Hotel

Hét kenmerkende programma van onze Venezia Spa, ideaal om het lichaam te zuiveren na de vakantie of om opnieuw een gezonde routine op te bouwen. Het programma is gebaseerd op het synergetische effect tussen de zuiverende werking veroorzaakt door een evenwichtige voeding en de stimulatie van het metabolisme door modderbehandelingen en thermale baden.

Het pakket omvat een verblijf op basis van volpension, een medisch consult om het programma te personaliseren en de ondersteuning van een voedingsdeskundige tijdens uw verblijf. U volgt een Detox-menu gedurende een week en een programma van zes sessies met thermale modder (met artisjokextracten), gecombineerd met zes behandelingen zoals voorgeschreven door de arts. Daarnaast bieden we u de keuze uit zes massages of zes sessies met een sportcoach, in overeenstemming met uw voorschrift.

Onze Venezia Spa behandelingen omvatten een thermische of zachte gezichtsreiniging, hemolymfedrainage massage, vulkanische peeling of fruitgelatine peeling, pressotherapie, lymfedrainage van het lichaam, detox gezichtsbehandeling met thermaal water en een intensieve gezichtsbehandeling voor mannen.

Tot slot is er in onze thermale zwembaden van maandag tot en met zaterdag dagelijks een groepsles aquagym, zodat u plezier heeft terwijl u goed voor uzelf zorgt.

 

Bel ons op +39 049 8665800

of neem contact met ons op via e-mail  [email protected]

11/01/2024 - door GB Thermae Hotels

Gerelateerd nieuws