Ontdek De Luxe Van Iberostar Hotels In Montenegro

Betoverende Bestemmingen

Ontdek De Luxe Van Iberostar Hotels In Montenegro

Iberostar Bellevue Hotel 4*

Ontsnap naar de betoverende oude stad Budva, gelegen langs de Adriatische kust van Montenegro, waar middeleeuwse bastions uitkijken over de glinsterende zee. Slechts twee kilometer verderop, aan het prachtige Becici-strand, bevindt zich het Iberostar Bellevue Hotel, omgeven door weelderige tuinen van 40.000 m².

Het hotel biedt een scala aan voorzieningen, waaronder vier zwembaden, tennisbanen, beachvolleybal en een moderne fitnessruimte. Voor ontspanning kunnen gasten genieten van de luxe spa met massages, een binnenzwembad en sauna.

Culinair genot wacht in de twee gastronomische restaurants, waar gasten de smaken van de Balkan-keuken kunnen proeven. Voor gezinnen biedt het Star Camp programma eindeloos plezier voor kinderen, terwijl volwassenen kunnen ontspannen.

Sportliefhebbers kunnen zich vermaken met tennis, waterpolo, basketbal en meer. Zakelijke bijeenkomsten kunnen worden gehouden in de ruime zalen van het hotel.

Gelegen aan het Becici-strand en dicht bij de oude stad Budva, biedt het Iberostar Bellevue Hotel de ideale uitvalsbasis om Montenegro te verkennen. Een bezoek aan het nabijgelegen Sveti Stefan, een pittoresk vissersdorpje, is ook een must.

Iberostar Herceg Novi 4* 

Stap binnen in een wereld van luxe en verfijning bij Iberostar Herceg Novi, waar de betoverende landschappen van Montenegro samenkomen met een ongeëvenaarde gastvrijheid. Gelegen aan de prachtige Adriatische kust, biedt dit resort een exclusieve ervaring met privétoegang tot de glinsterende wateren van de Adriatische Zee.

Iberostar Herceg Novi, strategisch gelegen op slechts 26 kilometer van de luchthaven van Dubrovnik, opent de deuren naar het unieke en weinig bekende land Montenegro. Verken charmante dorpjes zoals Kotor, Perast en Herceg Novi en laat je betoveren door de lokale en mediterrane gastronomie in onze gastronomische restaurants.

Terwijl de kinderen zich vermaken met spannende activiteiten bij Star Camp, kunnen volwassenen profiteren van ons holistische wellnessprogramma, Aliveness. Na een sportieve workout, ontspan je in onze sauna en geniet je van een rustgevende massage in een van onze volledig uitgeruste welnessruimtes.

Voor avonturiers biedt ons resort een scala aan watersportmogelijkheden, van ontspannen kajakken tot opwindend paddleboarden. Verken de omgeving met directe toegang tot ons privéstrand of bezoek historische bezienswaardigheden zoals de forten Forte Mare en Kanli Kula, die op slechts 2 kilometer afstand liggen.

Iberostar Slavija 5*

Geniet van een ongeëvenaard uitzicht vanaf ons dakterras, compleet met een prachtig overloopzwembad en een sfeervolle bar. Terwijl de zon ondergaat aan de horizon, kun je ontspannen en genieten van verfrissende cocktails en heerlijke gerechten van ons uitgebreide buffetrestaurant, dat een scala aan lokale en internationale smaken biedt.

Na een dag vol avonturen biedt onze spa de perfecte toevluchtsoord om te ontspannen en tot rust te komen. Laat jezelf verwennen met een rustgevende massage of gezichtsbehandeling. Daarnaast is de fitnessruimte uitgerust met moderne apparatuur en biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve workout. 

Wandel door de eeuwenoude straten van Budva en ontdek de rijke geschiedenis van deze fascinerende stad, die ooit deel uitmaakte van het Venetiaanse Rijk. Verken de middeleeuwse stadsmuren en ontdek de charme van de oude stad, met zijn smalle straatjes en historische gebouwen. 

 

6/03/2024 - door IBEROSTAR

Gerelateerd nieuws