• Advertisment: The Conference

Het leukste op een reisagentencongres vind ik: rondlopen en luisteren. Luisteren naar al die verhalen en anekdotes, naar al die initiatieven en klantenverhalen. Want elke keer opnieuw vang ik originele ideeën op. Ook nu weer, tijdens het Selectair-congres. Een kort stukje over de ultieme, beste 'welcome home' mail die er bestaat.

Lees meer

De marketing- en IT-cel van Selectair leefde verdacht trots en ongeduldig naar het “Selectair cruise congres” toe. Een beetje zenuwachtig ook. Immers: vorig jaar hadden zij aangekondigd dat er “heel veel in de pipeline zat”. Nu was het “delivery time”. Belangrijkste innovatie: de “one to one” mail reeks. Good stuff, dat enige uitleg verdient.

Lees meer

Ryanair's (lage) tarieven zonder meerprijs nu beschikbaar voor Amadeus gebruikers in heel Europa

Ryanair en Amadeus kondigen vorige week aan dat het brede aanbod aan tarieven en diensten van de maatschappij, nu door Amadeus gebruikers in heel Europa kan worden geboekt. Het is voor de eerste keer in meer dan tien jaar dat Ryanair's tarieven boekbaar zijn via Amadeus, mogelijk gemaakt door de Amadeus innovatieve “light ticketing” technologie.
Amadeus gebruikers krijgen geen toeslag in rekening gebracht bij het boeken van Ryanair tickets en de weergegeven tarieven via Amadeus zijn gelijk aan de tarieven in andere distributiekanalen van Ryanair, met inbegrip van haar website.

Lees meer

Tijdens het recente Selectair congres, gehouden op de MSC Magnifica, tekenden Jetair en Selectair officieel hun vernieuwde vijfjarig contract. Dat betekent dat de touroperator-marktleider een overeenkomst heeft tot 2019 met één van de grootste samenwerkingsverbanden van zelfstandige reisagenten. Wie had dat 5 jaar geleden durven voorspellen?

Lees meer

Selectair is een samenwerkingsverband dat in een “maturiteitsfase” is gekomen. Over de inhoud van hun congressen wordt goed nagedacht. Dit jaar geen plaats voor grote visionaire theorieën, innovaties of mega-trends: het was “delivery time”, een moment om even stil te staan bij de geleverde inspanningen, om resultaten te communiceren en om de beloofde nieuwe tools te introduceren. “Pacta sunt servanda”: Selectair wil beloftes naar de leden ook invullen en nakomen.

Lees meer

Ze houden van interne hypes, daar bij Selectair. En, toegegeven, het was weer eens gelukt. “Wie is Sara?” gonsde het tijdens de eerste uren van het Selectaircongres. Goed gedaan: er was een geboorte aangekondigd, compleet met suikerboontjes. (Beste Nederlandse lezers, dat is een Belgische traditie. Meer daarover meer tijdens het ANVR congres.)  De vraag werd tijdens de eerste congresdag beantwoord. Sara is een slimme communicatietool.

Lees meer

 • Advertisment: The Conference

Kom tussen 14 november en 4 december naar Center Parcs Erperheide en ontmoet de Sint en zijn Pieten! Tijdens deze periode biedt Center Parcs voordelige overnachtingsarrangementen met een mooie korting en exclusieve activiteiten gedurende het hele verblijf. Doe mee aan de Pietenbingo, dans mee in de Pietendisco en geniet van heerlijke pannekoeken. Elk kind wordt bovendien bij aankomst verrast met een cadeautje.

Lees meer

Cosmic Travel organiseert op 13 november de Latin festa Brasileira, een Latijns-Amerikaanse avond, waarbij de bestemming Peru in de spotlights staat. Het event vindt plaats in het Do-Brasil restaurant in Waasmunster. Cosmic Travel zal die dag zorgen voor transport vanuit verschillende Vlaamse steden. Naast een presentatie van de toeristische dienst van Peru, krijg je de kans om kennis te maken met de nieuwe brochure van Cosmic Travel. Bovendien maakt elke aanwezige kans op een reis voor twee personen naar Peru in 2015. Schrijf je nu alvast in voor deze leuke avond in Latino stijl!

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

 • Advertisment: TBE 12 mnd
 • Advertisment: Brussels Airport Large
 • Advertisment: The Conference
 • Advertisment: Expedia button
 • Advertisment: HAL Services
 • Advertisment: Mediahuis
 • Advertisment: Aruba
 • Advertisment: La Reunion okt
 • Advertisment: Vakantiesalon 2015
 • Advertisment: TravelNote
 • Advertisment: Malta okt
 • Advertisment: Brussels Airport
 • Advertisment: VisitSouthernAfrica
sluiten