• Advertisment: TunisiaFullVisibility

Gennaro Bilotta is een échte Italiaan. Met alle passie, enthousiasme, levenslust die daar bijhoort.  Zijn touroperator Emozioni is een 100% Italië specialist, die verkocht wordt door vele reisagenten. Darnaast baat hij ook zijn eigen reisbureaus uit. TravelNote helpt hem om de back office van de verschillende activiteiten vlot te stroomlijnen. Een getuigenis van een enthousiaste TravelNote gebruiker.

Lees meer

Easy Tours gelooft sterk in de positieve toekomst van de reisagent. Daarom bieden wij een speciaal concept aan, waarbij de reisagent unieke groepsreizen kan verkopen onder eigen naam. Op de B2B website van Easy Tours maak je een keuze uit het uitgebreide aanbod groepsreizen, voeg je er een persoonlijke touch aan toe en bepaal je zelf jouw commissie. Het gehele operationele gebeuren, laat je maar aan ons over. Zo kan jij je klant verrassen met een gepersonaliseerd, tot de puntjes uitgewerkt reisvoorstel. Heb jij al kennisgemaakt met onze B2B website?

Lees meer

Wat mag er niet mee in je handbagage?

Test je kennis op brucard.com en maak kans op:

- een luxueuze Samsonite reiskofferset
- een coffee press van Bodum bij Sapore
- Shopping vouchers t.w.v. € 50,00 en € 25,00 van Belgian Sky Shops op Brussels Airport!

Opgelet! Hou tijdens het spelen van dit spel je BRU-card bij de hand. Heb je nog geen BRU-card? Neem deel aan het spel en registreer, dan sturen wij je jouw persoonlijke BRU-card achteraf op.

Klik hier om deel te nemen.

Lees meer

Vlucht vertraagd? Iedereen in de reissector kent inmiddels de gevolgen van het Sturgeon arrest, waarbij de schadevergoedingen voor passagiers bij geannuleerde vluchten uitgebreid werd naar alle vluchten met een vertraging van meer dan drie uur.  De financiële gevolgen ervan voor airlines zijn aanzienlijk en met een nieuwe Europese verordening in het vooruitzicht, zijn deze passagiersrechten duidelijke here to stay.

Lees meer

De kans is groot dat deze titel al honderden keer werd gebruikt door journalisten over heel de wereld. Ook wij konden het niet laten. Er is immers een nieuw sociaal netwerk in de lucht, dat zich positioneert als een stevige concurrent voor Facebook: Ello. Terwijl u dit leest, hebben weer meer dan 500 nieuwe gebruikers zich geregistreerd bij Ello: het netwerk lokt immers 31.000 nieuwe inschrijvingen per uur. Wat maakt Ello anders? Drie woorden. Respect voor privacy.

Lees meer

Deze week valt Travel360° - Het Magazine in de brievenbus van alle abonnees en alle professionele reisagenten in Vlaanderen en Nederland. Wij hebben in dit printnummer heel erg de nadruk gelegd op technologie, en op de toekomst van reizen en de reisindustrie. De research en de verkennende gesprekken tijdens de voorbereiding van dit nummer waren een avontuur op zich. Meer en meer opende zich voor ons een wereld van onbegrensde mogelijkheden. Eén woord: wow!

Lees meer

De Spaanse Dienst voor Toerisme in België organiseert in samenwerking met Toerisme van Andalusië een tentoonstelling “El Alma deSgranada” dat plaatsvindt van 3 oktober tot en met 27 november in de Sint-Gorikshallen te Brussel. De tentoonstelling heeft als doel het culturele en monumentale aanbod van de regio Andalusië bekend te maken en de Belgen aan te moedigen om deze locaties te bezoeken. Breng ook een bezoekje en maak kans op een reis voor twee personen naar Granada!

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

 • Advertisment: Austrian Airlines
 • Advertisment: Aruba
 • Advertisment: Oceania Interview
 • Advertisment: FOX Vakanties
 • Advertisment: Expedia button
 • Advertisment: Malta okt
 • Advertisment: OT MSC Cruises
 • Advertisment: La Reunion okt
 • Advertisment: Vakantiesalon 2015
 • Advertisment: Tenerife large
 • Advertisment: HAL Services
sluiten