• Advertisment: Cruise event Travel 360

Gedurende een lange periode heeft Ryanair de media bespeeld met plannen over transatlantische routes, naar verschillende bestemmingen binnen de USA. De mededeling vorige week dat de Raad van Bestuur “absoluut geen transatlantisch project overweegt of goedkeurt” deed dan ook vele wenkbrauwen fronsen. En toch zijn vele luchtvaartspecialisten het erover eens: als er één airline is die een leidende plaats kan afdwingen op de lucratieve transatlantische routes, is het Ryanair. Niet alleen omdat ze een legendarisch lage kostenstructuur hebben. Een situatieschets.

Lees meer

Je hebt het al gemerkt: er is voor zomer 2015 véél vraag naar Griekenland. Het is dus belangrijk aan je klanten de juiste hotels te kunnen aanbevelen., volgens de exacte wensen van de klant. De Mitsis hotels zijn al jaren een begrip in Griekenland. Voorbeelden van vriendelijkheid, gastvrijheid, service en uitstekende culinaire prestaties. Om de vele faciliteiten niet te vergeten. Hiermee scoor jij als reisagent, zeker weten!

Lees meer

Naar aanleiding van de terreuraanslag in Tunis heeft MSC Cruises besloten om alle geplande stops in Tunesië met onmiddellijke ingang en voor de gehele zomer 2015 te schrappen in het belang van de veiligheid van gast en bemanning.

Lees meer

In de Gateway hotelmodule zijn nu alle hotels van Exclusively toegevoegd aan het aanbod. Dankzij een nieuwe samenwerking tussen Gateway en Exclusively, kan u deze Exclusively hotels nu ook makkelijk en voordelig boeken in Gateway2Travel.

Lees meer

Een fantastische Food & Wine cruise maken met Seabourn? Met de speciale agentenaanbieding heb jij de kans om extra voordelig het culinaire Seabourn-gevoel te ervaren. Wat is nou leuker om Seabourn beter te leren kennen dan zelf mee te varen? Dit jaar kan het. Jij kunt namelijk voordelig mee op cruise! Bekijk snel de agentenaanbiedingen.

 

Lees meer

Graag neem ik je mee op een denkoefening over het veelbesproken "low cost long haul" onderwerp. Een dwarse denkoefening, tegen de traditionele zienswijze in. Wie succesvol wil zijn met een low cost operatie op de lange afstand, moet immers inventief en disruptief denken. Welaan: hier gaan we. 

Lees meer

Sunprime is het premium hotel concept van Thomas Cook dat zich richt op koppels, die op vakantie willen gaan zonder kinderen. Een groeiend aantal vakantiegangers geniet ervan om hun vakantie ongestoord in alle rust en stijl door te brengen in een omgeving met alle mogelijke faciliteiten. Er is dan ook veel vraag naar "adults only" hotels, waar koppels in alle rust kunnen genieten van hun vakantie. Een nieuw Sunprime hotels opent volgende maand, op het populairste van alle Spaanse vakantie eilanden: Mallorca.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

  • Advertisment: Cruise event Travel360
  • Advertisment: TBE 12 mnd
  • Advertisment: Disney nov/dec 2014
  • Advertisment: Brussels Airport tem mei 2015
  • Advertisment: Norwegian Cruise Line Freestyle Choice
  • Advertisment: Expedia button 2015
sluiten