Het ms Koningsdam, het nieuwste schip van Holland America Line, biedt een aantal nieuwe culinaire ervaringen! Ben jij benieuwd naar deze unieke venues? Lees dan verder en bekijk de video!

Lees meer

Vijf nieuwe leden voor Selectair: dat is nieuws. Een persbericht waard. Deze keer klonk het persbericht van Selectair wel een tikje triomfantelijk. Vijf nieuwe leden in één klap is inderdaad een vrij uitzonderlijke gebeurtenis, in deze tijden. Maar het gaat er vooral om, wie die nieuwe leden zijn. Want dan wéét je, waarom enkele bestuursleden van Selectair woensdagavond een wel heel brede glimlach op hun gelaat hadden. Hier zit een brokje geschiedenis achter, namelijk.

Lees meer

Het Travel360° training team ontwikkelde samen met Center Parcs een training van precies twaalf minuten, waarin je alles leert over het concept, de verschillende doelgroepen, de verkoopargumenten en de parken met hun specifiek profiel en faciliteiten. Een nuttige training, juist omdat elke klant die je in je kantoor ontvangt, een potentiële Center Pacs klant is. “Echt even samen” er tussen uit voor een paar dagen, wie wil dat nu niet?

Lees meer

Egypte - de naam alleen al roept direct beelden op: farao’s, sphinxen, piramides, boten op de Nijl. Inspiratie genoeg voor stripauteurs, schrijvers, kunstenaars, reizigers. De ‘story’ van de stad aan de Nijl en de Belg al eens verteld aan je klant? Klinkt als een mop, maar wedden dat hij er nieuwsgierig voor gaat zitten?

Lees meer

Travel Counsellors is een dynamische en toonaangevende reisonderneming met meer dan 1300 zelfstandige reisadviseurs wereldwijd en is hiermee de snelst groeiende reisonderneming in deze vorm. Inmiddels zijn wij al een aantal maanden actief op de Belgische markt en gaan graag in gesprek met potentiele zelfstandige reisadviseurs die een passie hebben voor reizen en over vakkennis beschikken.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

  • Advertisment: TBE 12 mnd
  • Advertisment: Expedia button
  • Advertisment: NMBS
  • Advertisment: XL Airways
  • Advertisment: Brussels Airport tem mei 2015
sluiten