• Advertisment: AllianzGA FV top banner

Het was de voorzitter van Airports Council International (ACI) en CEO van Brussels Airport Arnaud Feist, die in een opening statement van het jaarlijks ACI congres in Praag de positie van de luchthavens in het Open Skies debat duidelijk maakte. Voor de airports is het duidelijk: geen restricties tegenover de Gulf carriers, geen beschermende maatregel voor Europese of Amerikaanse carriers. Fire in the sky: the view from the ground. 

Lees meer

Het artikel “Kan iemand het woord Last minute afschaffen aub?” leidde tot heel wat reacties. Telefonisch, per mail en op de website van Travel360°. Positieve discussies, stevige meningen, goed verdedigde standpunten: dat is wat de sector nodig heeft. U wees terecht op de ontbrekende elementen in de redenering, en u verbreedde de discussie. Enkele kopstukken uit de reisindustrie reageerden “off the record” – tja, daar zijn we niet veel mee, jongens. Anderen toonden meer lef. 

Lees meer

Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een campingvakantie. Niet in het minst omdat de faciliteiten op de betere campings, zonder meer top zijn. Jij weet dat Eurocamp enkel 4/5 sterren campings aanbiedt, met een brede keuze aan accommodatiemogelijkheden en met heel veel faciliteiten. Maar er zijn ook heel wat handige extra’s: goed om weten voor jou, om je klant te verrassen met je kennis en je service!

Lees meer

Het winterprogramma van Jetair vliegvakanties is gelanceerd. Het was 35 graden warm, maar toch moest ik terugdenken aan de persconferentie rond het huidige zomerprogramma, in december 2014. Dirk Van Holsbeke – sinds vandaag general manager TUI Belgium- zei me toen: “Zo’n krachtige start van de vroege boekingen heb ik in de laatste tien jaar niet meegemaakt”. Vandaag kijken we terug op de boekingen vanaf 13 oktober 2014 tot 1 maart 2015.

Lees meer

In een hectische wereld vol stressvolle momenten moet je af en toe tijd nemen voor jezelf. Actieve vakanties, sporten, de natuur intrekken of genieten van pure wellness zijn ideaal op die momenten. Steeds vaker kiezen Belgische vakantiegangers hiervoor. Maar ook binnen MICE wordt dit aanbod steeds belangrijker. Slovenië nodig je uit voor boektiek vakbeurzen en een programma aan studiereizen.

Lees meer

Op 8 en 9 oktober 2015 zal in het congrescentrum Expo Arena in Ostróda de Tourism & Events Expo (TEE) plaatsvinden. Het wordt de eerste editie van een conferentie die over de zakelijke kant van het toerisme gaat.
Toerisme in Polen is een economische sector in ontwikkeling, daarom stelt Expo Arena – het op een na grootste congrescentrum in Polen – voor om een B2B formule als format voor de conferentie te hanteren. Een dergelijke benadering is de beste manier om contacten te leggen en om nieuwe perspectieven voor ontwikkeling te ontdekken.

Lees meer

Ondanks de huidige Griekse politieke en economische situatie, blijft het vredevolle en ontspannende dagelijkse leven in alle Grecotel Hotels & Resorts onveranderd. We beloven je dat wij ons uiterste best blijven doen om onze gezamelijke klanten een aangename en zorgeloze vakantie door te brengen die aan hun verwachtingen zal voldoen. Stel dus met een gerust hart Grecotel voor en overtuig je klanten met hoge kortingen.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

 • Advertisment: Guadeloupe online training
 • Advertisment: Air Transat (2015)
 • Advertisment: Expedia button 2015
 • Advertisment: TBE 12 mnd
 • Advertisment: Thomas Cook luchtballon small button
 • Advertisment: Center Parcs Erperheide: Sinterklaasweekends
 • Advertisment: Jetair last minutes
 • Advertisment: Regent Seven Seas Cruises
 • Advertisment: Aeroflot Asia small
 • Advertisment: Brussels Airport BruCard
sluiten