• Advertisment: Brussels Travel Top 2015 (top banner)

Eigenlijk is het nieuws dat Kuoni zich terugtrekt uit de tour operating activiteiten, geen big deal. De grote wereldspelers zijn de online giganten Expedia en Priceline. Als men het in de internationale toeristische vakpers over “het duopolie” heeft, dan bedoelt men de dominante positie van deze spelers in de wereldwijde reisindustrie. Expedia deed een lang verwachte zet op het schaakbord: het kocht Travelocity van Sabre. Voor 318 miljoen euro. Cash.

Lees meer

SolFly

Vanaf nu staat ook SolFly live in de Waverunner module. U kunt de SolFly producten terugvinden in de Waverunner Frontdesk en B2C.


SolFly is een nieuwe touroperator op de Nederlandse markt. De reisorganisatie biedt vliegvakanties naar het Middelandse Zee gebied.

Lees meer

Het is voor het eerst sinds de zomer van 2009 dat de touroperators Jetair, Sunjets.be en VIP Selection
een brandstofreductie kunnen doorrekenen voor vliegvakanties. Die correctie loopt op tot 33 euro per
persoon. Deze correctie kunnen wij doorvoeren, door de daling van de brandstofprijzen op de internationale markten, gekoppeld aan een dynamische, transparante  pricing politiek. Graag geven wij hierbij een woordje uitleg, zodat jij je klanten met vertrouwen te woord kan staan. Hiermee kan jij als reisadviseur je toegevoegde waarde bewijzen!

Lees meer

Tunesië is een geliefde vakantiebestemming voor de Belgen. De Belgische reisagenten kennen dan ook het zon- en strand aanbod van onze bestemming zeer goed. Graag nodigt de Tunesische Nationale Dienst voor Toerisme u persoonlijk uit voor drie uitzonderlijke workshops, die de rijkdommen van het nieuwe Tunesië zullen belichten. Op 5 februari ontdekt u nieuwe inzichten over het onontdekte toerisme potentieel van Tunesië. Lees verder voor het volledige programma.

Lees meer

De verkiezingen in Griekenland zitten erop, en nog geen 24 uur later werd er een regering gevormd. De nieuwe leiders hebben nogmaals bevestigd: er zijn geen plannen voor een Grexit. Kuoni daarentegen heeft besloten de tour operating arena te verlaten. Verschillende spelers kijken gretig naar de over te nemen bedrijven in Zwitserland, Scandinavië, Benelux, UK, India en Hong Kong. TUI en Hotelplan zouden interesse hebben…

Lees meer

Norwegian Cruise Line is een innoverende rederij, die al 48 jaar de grenzen van traditionele cruise vakanties verlegt. De introductie van Freestyle Cruising was een revolutie in de cruisewereld, en gaf de gast meer vrijheid en flexibiliteit. Vandaag nodigen wij gasten uit om te genieten en  “Cruise Like a Norwegian” op één van onze 13 speciaal hiervoor ontworpen Freestyle Cruising Ships. Wij nodigen jou uit, om ons nog beter te leren kennen. Informatie is macht!

Lees meer

De luchtvaartmaatschappij Air Europa, de specialist voor Spanje en Latijns-Amerika, zal van 5 tot 9 februari, elke dag van 10 tot 18u aanwezig zijn op het Vakantiesalon te Brussel.  Kom kennismaken met de vanuit Brussel aangeboden bestemmingen en neem deel aan de wedstrijd georganiseerd door de Spaanse toeristische dienst, stand 5320.

Lees meer

De Trade verantwoordelijken van Graubünden, vakantiegebied nr. 1 van Zwitserland, zullen aanwezig zijn op de Trade Workshop van Glenaki op 26 februari in het Pullman Brussels Midi Hotel. Ook  de Bündner regio Flims/Laax/Falera zal aanwezig zijn op deze workshop, die doorlopend te bezoeken is van 17u tot 21u.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

  • Advertisment: HAL Services
  • Advertisment: Brussels Airport tem mei 2015
  • Advertisment: TBE 12 mnd
  • Advertisment: Vakantiesalon 2015 - Brussels Travel Top
  • Advertisment: Norwegian Cruise Line (promo)
  • Advertisment: Air Berlin - Verkoopactie
  • Advertisment: Accor Hotels
  • Advertisment: Expedia button
sluiten