• Advertisment: Congres 360°

We zien al een tijdje een groeiend potentieel in het charteren van vliegtuigen. Of je het nu inzet als privé jet of er extra added value mee creëerd bij het uitwerken van je groepsreizen, vaak is het interessant om de mogelijkheid af te toetsen voor het inleggen van je eigen vliegtuig. De groei voor de komende jaren zal vanuit verschillende markten komen en daarom besloten we een gloednieuw kantoor te starten, gerund in het prestigeuze ‘Club de Mar’ in Palma de Mallorca.

Lees meer

Het is feest op Aruba. Het vijfsterren hotel Hyatt Regency Aruba Resort, Spa & Casino bestaat 25 jaar. Wie jarig is trakteert. De entree, kamers en de ZoiA Spa zijn in een nieuw jasje gestoken. Bezoekers kunnen met de speciale jubileumactie nu voordelig genieten van de overweldigende luxe aan Palm Beach. De nacht van 23 oktober 2015 geldt het speciale kamertarief vanaf $ 25 USD exclusief toeslagen en belastingen.

Lees meer

Wijnkenners en –liefhebbers kunnen hun wijnhart ophalen bij BLEND aan boord van het nieuwe paradepaardje van Holland America Line, het schip ms Koningdam, dat in het voorjaar van 2016 in de vaart komt. In samenwerking met Chateau Ste. Michelle, het oudste en meest gerenommeerde wijnhuis in Washington, stelt BLEND haar gasten in staat hun eigen wijn te mengen en er vervolgens van te genieten gedurende het diner of in hun stateroom.

Lees meer

Het Nationaal Muziekforum (NFM) is ontstaan door een fusie van het Internationale Festival Wratislavia Cantans en het W. Lutosławski Filharmonisch Orkest van Wrocław. Het NFM organiseert de activiteiten van elf instrumentale en vocale groepen: het NFM Symfonisch Orkest, het NFM Leopoldinum – kamerorkest, het Barokke Orkest van Wrocław, het NFM-koor, het Poolse Nationale Jeugdkoor, het NFM-jongenskoor, het Lutosławski-kwartet, het LutosAir Quintet, het NFM Ensemble, de Polish Cello Quartet en het NFM Trio Smyczkowego Leopoldinum.

Lees meer

Op donderdag 15 oktober organiseren we in Brussel een knallende workshop voor Slovenië. 16 partners willen met jou contacten leggen. De dienst voor toerisme wil je nieuwe inzichten bezorgen in hun bestemming die steeds meer Belgen aantrekt. Een avond met  een lekker diner, met live muzikanten en met te winnen vakanties en verblijven. We verwachten nu al zo’n 100 professionals. Wil jij er ook bij zijn?

Lees meer

Vrijwel tegelijk met het TUI geweld, kondigt Thomas Cook een nieuwe look & feel aan voor één van de belangrijkste merken uit hun portefeuille: Neckermann. Maar er is meer aan de hand dan enkel een marketingoperatie. Het productaanbod breidt uit, de Neckermann verkoopmachine krijgt nieuwe wapens, die een breder bereik moeten geven. Snelle conclusie: Neckermann wordt sterker.

Lees meer

TUI Nederland heeft van de rebranding van Arke naar TUI een groot feest gemaakt, maar uiteraard is een dergelijke beslissing een zeer serieuze zaak. Vooral omdat Nederland het eerste blokje is in het rebranding-domino spel: TUI gaat voor een wereldwijd merk, en liefst zo snel mogelijk. De decision makers komen aan het woord in deze video.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

  • Advertisment: Congres 360° large button
  • Advertisment: Brussels Airport BruCard
  • Advertisment: TBE 12 mnd
  • Advertisment: Innovation Norway
  • Advertisment: Jetair small button sept-okt NL
  • Advertisment: Expedia button 2015
  • Advertisment: Accor NL small button
  • Advertisment: Guadeloupe online training
sluiten