• Advertisment: Jaarbeurs

Sinds vorige week gaat het Travelworld reisagentenplatform Topseller in overdrive met een populaire eindejaarsactie.  Dagelijks wordt minstens 1 cadeau van onder de Kerstboom gehaald en uitgedeeld aan een gelukkige reisagent.  Ondertussen zijn de eerste 8 winnaars bekend.  Bent u er één van? 

Lees meer

… en toen was Jetairfly aanwezig op alle Belgische luchthavens: Brussels Airport, Oostende, Luik, Charleroi en Antwerpen. Flexibele inzetting  van de Embraers maakt dat bijvoorbeeld op Oostende 1,5 toestel gebaseerd kan zijn, en in Antwerpen 0,5 toestel. Zustermaatschappij Arke krijgt in mei 2015 een Dreamliner geleverd, die de Belgische én de Nederlandse markt rechtstreeks zal verbinden met Miami. Dé topwoorden: synergie, flexibiliteit en multi doelgroep management.

Lees meer

De Jetair persvoorstelling van zomer 2015 was, althans voor mij, van een verfrissende openheid. De strategie, de technische opbouw en de uitgangspunten achter de twee essentiële P’s van Product en Pricing werden helder gepresenteerd. Essentiële informatie voor al wie beslagen op het terrein wil komen en de mondige klant van vandaag op een professionele en assertieve manier wil te woord staan. Wij vatten voor u een aantal punten samen, die het verschil maken met het verleden.

Lees meer

De Dodecanese eilanden Kos en Rhodos waren bij de eerste Griekse eilanden die grote volumes Europese toeristen mochten verwelkomen. Dat zie je vandaag de dag: de toeristische infrastructuur is degelijk, met vele grote hotels op uitstekende lokaties en met een breed aanbod aan restaurants, bars, shopping mogelijkheden en uiteraard waterport. Maar er is méér.

Lees meer

Einde oktober 2014 stond de index voor de verkoop van vliegvakanties zomer 2015 op 94%. No big deal, want er was nog niet veel volume gerealiseerd. Vandaag, half december, staat dezelfde index op 122%. Tweeëntwintig procent vooruitgang tegenover hetzelfde moment vorig jaar. Van een explosieve start gesproken. Dirk Van Holsbeke, Chief Operations Officer van Jetair, verklaarde aan het begin van de presentatie van het Jetair zomerprogramma: “Wat we vandaag zien hebben we de laatste tien jaar nooit gezien”. Laat ons even verder denken, in een optimistisch scenario.

Lees meer

Uiteraard worden bij de presentatie van de zomercampagne de verschillende nieuwe producten van Jetair in de verf gezet. Als je vandaag nog niet vernomen hebt dat bijvoorbeeld Chaldikidi en Mauritius nieuw in de zomerprogrammatie zijn, dan ben je als professional niet met je vak bezig. Het zijn dan ook een aantal andere zaken tijdens de productpresentatie van Johan Lauwers die onze aandacht trokken. Een selectie, op basis van drie citaten.

Lees meer

Staat je klant ook al te trappelen om met de kinderen of het lief op skivakantie te trekken? Ligt er te weinig sneeuw in de Alpen? Stel eens een skivakantie voor in het sneeuwzekere Québec of de Canadian Rocky Mountains. De gemiddelde skivakantie, inclusief vlucht, transfer en accommodatie, zijn vaak niet duurder dan deze in Europa. Wij geven je graag wat inspiratie, om je klanten een mooi voorstel te doen.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

 • Advertisment: Kerst Brus Air
 • Advertisment: Vakantiesalon 2015
 • Advertisment: Thomas Cook dec
 • Advertisment: KLM/ air France juli
 • Advertisment: Regent Seven Seas OT
 • Advertisment: Brussels Airport tem mei 2015
 • Advertisment: TBE 12 mnd
 • Advertisment: HAL Services
 • Advertisment: Travel Counsellors
 • Advertisment: Accor Hotels
 • Advertisment: Luxemburg congres NL
sluiten