• Advertisment: Cruise event Travel 360

Onze Alaska App is beschikbaar om te downloaden! Ontdek Alaska en al onze Land + Sea Journeys eenvoudig via uw Ipad! Deze nieuwe App bevat Slideshows, Interactieve kaarten, Dag-tot-dag routes en een speciale Glacier Bay Audio Functie!

 

 

Lees meer

Vandaag worden vijfhonderd rouwende personen verwacht in de Dom van Keulen, en velen zullen buiten op grote schermen de dienst volgen. Het is een herdenkingsdienst voor de slachtoffers van Germanwings vlucht 4U9525. Als er in de volgende weken en maanden geen nieuwe feiten of bewijzen opduiken die nieuw licht laten schijnen op de oorzaak van de crash, dan is deze ramp definitief geschiedenis. Na vier weken. En weer zal blijken: ons geheugen is kort. Dat is belangrijk om te weten. Voor onze business. Ik deed de test. Zelf, persoonlijk. Een relaas van een krankzinnig, maar opmerkelijk experiment.

Lees meer

Wist jij dat Eurocamp het premium merk en product is onder de campingvakanties? Wist jij dat wij luxueuze en verrassende accommodaties aanbieden op vier- en vijf sterren campings? Wist jij dat de klant bij ons meerdere campings kan combineren? Wist jij dat elke reisagent dit topproduct kan en mag verkopen? Graag geven je een eerste inkijk in de wereld van Eurocamp.

Lees meer

Tijdens de World Travel and Tourism Council Summit in Madrid de afgelopen twee dagen werd veel gepresenteerd en gedebateerd over de permanente veranderingen, de onverwachte gebeurtenissen en de sfeer van onzekerheid waarin de toerisme industrie deze dagen moet opereren. Toch staat er nog steeds één zekerheid centraal: deze industrie zal blijven groeien, sneller dan enig andere sector wereldwijd. Wij luisterden naar de conclusies van de CEO, David Scowsill.

Lees meer

Vele reisagenten kennen Cosmic Travel als een ervaren specialist op Latijns Amerika. Inderdaad: de kennis en de ervaring die Chris en Merijn door de jaren heen hebben opgebouwd, is indrukwekkend. Chris kent Zuid Amerika als geen ander, en Merijn concentreert zich met veel enthousiasme op Centraal Amerika. Maar het is af en toe belangrijk om één punt te onderlijnen. Een essentieel punt voor jou, als reisagent.

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief?

  • Advertisment: TBE 12 mnd
  • Advertisment: Expedia button 2015
  • Advertisment: Air Transat (2015)
  • Advertisment: Brussels Airport tem mei 2015
  • Advertisment: Center Parcs Erperheide: Sinterklaasweekends
  • Advertisment: cruise event Travel 360 button
sluiten