Online training: Center Parcs. Echt even samen.

De Center Parcs baseline “Echt even samen” vat in drie woorden perfect het Center Parcs gevoel voor miljoenen consumenten samen: echt even samen zijn, in de perfecte omstandigheden tijd voor elkaar maken, echt samen van het leven en de kostbare vrije tijd genieten. Eigenlijk behoort vrijwel elke klant van elk reisagentschap op deze manier tot de Center Parcs doelgroep. Even kort je kennis over Center Parcs opfrissen of aanvullen, is dus beslist een nuttige oefening. Doen!

Het Travel360° training team ontwikkelde samen met Center Parcs een training van precies twaalf minuten, waarin je alles leert over het concept, de verschillende doelgroepen, de verkoopargumenten en de parken met hun specifiek profiel en faciliteiten. Een nuttige training, juist omdat elke klant die je in je kantoor ontvangt, een potentiële Center Pacs klant is. “Echt even samen” er tussen uit voor een paar dagen, wie wil dat nu niet?

Zelfs als je denkt het Center Parcs product te kennen, zal deze training nog uiterst nuttig voor je zijn. Center Parcs innoveert en investeert immers permanent is de verschillende parken, zodat het erg raadzaam is om je kennis op peil te houden. Je wil toch niet verrast worden door je klant? Wel, trek dan een kwartiertje uit voor de online training, de multiple choice test en het uitprinten van je welverdiende certificaat!

25/02/2015 - door Travel360°